Appen til din smartphone

En Android-applikation kaldet Lydbøger til Android tilbyder mange nye funktioner. Du kan lytte til lydbøger, når du vil. Dette er fantastisk til dem, der konstant er på farten og ikke har tid til at lytte til lydbøger i digitalt format. Dette giver dig mulighed for at lytte til alle dine lydbøger på ét sted og også spare tid.

Du skal bruge en aktiv internetforbindelse for at bruge disse lydbøger til Android. For at downloade lydbøger skal du bruge dette. Du vil se et lille ikon øverst på skærmen, enten i Android-systembakken oder noget lignende. Du vil se en liste med tilgængelige titler, når du trykker på den. Vælg den, du vil downloade.

Før du kan downloade lydbøger, skal du oprette en konto. Det er meget nemt. Gå til appen, og klik på knappen “Tilføj lydbøger”. Vælg derefter en titel som fx kronvidnet. Du vil derefter blive bedt om din adgangskode og bruger-id. Derefter vil du være i stand til at tilføje dem.

Du vil bemærke, at hver lydbog er unik, når du tilføjer dem. Det er arbejdet i lydbøger forfattere. Listen viser en række bøger. Hvis du klikker på en titel, vil du blive ført til den side, hvor lydbogen kan downloades. Lydbogen kan lyttes til via dine SIRI Android-øretelefoner. Du kan også bedømme lydbøger, du har downloadet ved hjælp af appen.

Lydbøger til Android tilbyder mange andre fordele ud over disse fantastiske funktioner. Du vil også finde en knap til “Abonner nu” i bunden af hver bog. Dette gør det endnu nemmere at abonnere på lydbøger til Android. Denne app tilbyder også yderligere funktioner såsom funktionen “Gem på afspilningsliste”, som giver dig mulighed for at tilføje alle lydbøger til dit SIRI / Airvideo-bibliotek. Du kan også gennemse film og afspilningslister efter genre, bedømmelse og endda om det er tid til en afstemning.

Lydbøgerne til Android er en fantastisk digital medieledsager til mobile enheder. Det tilbyder ikke kun funktioner, der gør livet lettere, men fungerer også som en lydbogslæser. Det er nemt at bruge, og du behøver ikke at bekymre dig om at miste dine yndlingstitler. Der er mange lydbøger spillere på markedet. Denne software er dog i stand til at gennemse tusinder og tilføje titler til dit bibliotek.