Hvad skal man gøre, hvis du møder cykelulykke?

Dette er sket i mange lande, herunder dem, der ikke har en cykelkultur som en form for transport, høvding cykelhjelm (https://cykelairbag.dk/) og derfor er utilstrækkeligt udstyret til cyklister. Cykeltøj er ikke kun for professionelle cyklister. Reflekterende veste, benbånd og tøj hjælper også med at gøre dig synlig. En justeringsknap med hovedomkreds hjælper dig med at få en tætsiddende pasform, og der er en magnetisk lås til at sikre hjelmen, der også sker for at gøre den knivskerfri. At gå lidt mere i detaljer om, hvad “at være komfortabel” betyder, skal du sørge for, at der ikke er nogen trykpunkter, der aktiveres, og at du ikke oplever noget ujævnt tryk overalt i hjelmen. Der er også en mindre kompakt model af denne hjelm. Spejlet vil ikke blive påvirket, når der er vibrationer; Det betyder, at du stadig vil have et klart overblik, når du støder på en galop.

Vores nye ANGi Crash Sensor giver dig og dine kære ro i sindet som aldrig før- når kombineret med vores iOS eller Android app, vil sensoren opdage et nedbrud og sende en SMS-besked til angivne kontakter i din telefon. Plus, MIPS-systemet giver ekstra ro i sindet i tilfælde af et nedbrud. Plus du kan finde ud af butikken eller individuelle sælger ratings, samt sammenligne priser, forsendelse og rabat tilbud på det samme produkt ved at læse kommentarer og anmeldelser efterladt af brugere. En mærkat pakke er inkluderet, så børnene kan personliggøre det, også. Nu kan jeg sætte noget far-testet på mine børn.

Uhjælpsfuldt kan trafiklysene i dette kryds være forvirrende. Det er, hvor avenue hække lidt tilbage sammen med det meste af trafikken. Cykelstien er på højre side af gaden, og for at fortsætte sydpå på St. Nicholas, er man nødt til at krydse over foran vejen, der bliver Manhattan Avenue. Fortsæt dog lige, og vejen bliver til den mindre brugte Manhattan Avenue. Ikke alene var denne chauffør fortsætter lige ind på Manhattan Avenue, han ikke se, at jeg vendte mig for at følge St. Nicholas. Chaufføren forklarede, at han ikke så mig. Mens du går med strømmen af trafik og tage denne kurve, bemærkede jeg en SUV lukker ind bagfra.

Her er hvad der skete med mig, mens ridning Juiced Bikes CampScrambler i sidste uge. Jeg har zippet gennem gaderne i Manhattan, der dækker jorden meget hurtigere end jeg kunne til fods eller i metroen, altid ridning omhyggeligt, men aldrig at være alt for bekymret over ulykker. Det var fredag 2 august, og jeg var ridning til at arbejde som en test for vores igangværende elektriske rideable Roundup. En af de sjovere projekter, jeg har arbejdet på i år på CNET har testet forskellige former for rideable tech. Disse kan være indirekte relateret til cyklen, men de er en af de mest nødvendige tilbehør.

This entry was posted in Trampoliner. Bookmark the permalink.